flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг з питань організації та проведення опитувань

15 березня 2019, 17:12

    На базі Луцького міськрайонного суду Волинської області 14 березня 2019 року для працівників апаратів місцевих судів Волинської області проведено одноденний тренінг з питань організації та проведення опитувань за методикою карток громадського звітування, в якому взяла участь і представник від Любомльського районного суду Волинської області – секретар судового засідання Крістіна Горпинко.

    Даний захід організовано Благодійною організацією «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» в рамках проекту «Покращення якості роботи Хмельницької, Вінницької та Волинської областей через проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ)».

    На виконання п.4 рішення Ради суддів України №53 від 17.09.2019 протягом березня-квітня 2019 року у місцевих судах Волинської області та у Волинському апеляційному суді буде проводитися опитування учасників судових проваджень з використанням методології карток громадського звітування. Технічну допомогу у проведенні опитуванні буде надавати БО «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги».