flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійснення правосуддя тимчасово припиняється

05 лютого 2019, 17:21

    У зв’язку тимчасовою непрацездатністю голови суду Чишія Степана Степановича Любомльський районний суд Волинської області з 05 лютого 2019 року не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд.

    За штатним розписом у суді п’ять посад суддів, дві з яких є вакантними. У двох суддів суду повноваження припинені у зв’язку з закінченням  п’ятирічного строку. На сьогоднішній день в суді здійснює правосуддя лише один суддя Чишій Степан Степанович.   

    В період відсутності судді канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів, однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв'язку з відсутністю суддів.

    За даних обставин всі справи, що надходитимуть до суду будуть зберігатися в канцелярії до виходу голови суду на роботу. Про дату розгляду (перенесення розгляду)  справ, що на сьогодні перебувають в провадженні суду, сторони будуть повідомлені.