flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд тимчасово припиняє здійснення правосуддя

25 липня 2018, 17:21

У зв’язку з вибуттям голови суду Чишія Степана Степановича у відпустку та відрядження в місто Київ для проходження кваліфікаційного оцінювання Любомльський районний суд Волинської області в період з 30 липня по 12 серпня 2018 року не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд.

За штатним розписом у суді п’ять посад суддів, дві з яких є вакантними. У двох суддів суду повноваження припинені у зв’язку з закінченням  п’ятирічного строку. На сьогоднішній день в суді здійснює правосуддя лише один суддя Чишій Степан Степанович.   

У зазначений період канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв'язку з відсутністю суддів.

За даних обставин цивільні та адміністративні справи будуть зберігатися у канцелярії суду до виходу голови суду на роботу. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та справи про адміністративні правопорушення  згідно чинного законодавства будуть направлятися до апеляційного суду Волинської області для вирішення питання їх розгляду в інших судах області.

 

Прес служба суду