flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян!!! Суд тимчасово зупинив відправлення правосуддя

27 січня 2022, 12:31

В доповнення до раніше розміщеної інформації 17 січня 2022 року щодо надзвичайної ситуації в суді повідомляємо таке.

15 січня 2022 року близько 5-ї години ранку невстановленими особами шляхом використання легкозаймистих речовин та гранат РГД-5 через розбите ними вікно спричинено вибух у приміщенні канцелярії суду, що в свою чергу спричинило пожежу в частині приміщення суду.

Внаслідок вибуху та пожежі знищено та пошкоджено не лише значну частину приміщення, але й матеріально-технічну базу суду (оргтехніку, меблі, електромережу, комунікаційну мережу, марковану продукцію тощо).

За цим фактом слідчим управлінням ГУНП у Волинській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження.

У зв'язку з зазначеними подіями, що унеможливлюють продовження діяльності, Любомльський районний суд Волинської області з 17 січня 2022 року вимушено тимчасово зупинив відправлення правосуддя, прийом та відправку будь-якої кореспонденції.

Телефонний зв’язок відсутній. Вся офіційна переписка ведеться виключно через електронну пошту inbox@lb.vl.court.gov.ua та поштовим зв’язком (адреса: вул. Ярослава Мудрого, 3, м. Любомль, Волинська обл., 44301).

На сьогодні керівництвом суду спільно з органами суддівського урядування та самоврядування, Державною судовою адміністрацією, органами виконавчої влади та місцевого самоврядуванням ведеться робота щодо віднайдення приміщення для тимчасового розміщення суду.

Про відновлення діяльності суду буде поінформовано додатково.

 

Прес-служба суду