flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищуємо кваліфікацію

13 листопада 2017, 15:30

     В місті Львові 10 листопада 2017 року місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України провело семінар для працівників апаратів судів Західного регіону на тему: “Особиста, професійна та організаційна етика працівників апаратів судів”, в якому прийняла участь і заступник керівника апарату Любомльського районного суду волинської області Наталія Купира.

     У ході семінару слухачі разом з викладачами Національної школи суддею Буського районного суду Львівської області Ганною Шендріковою, заступником начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Марією Коник розглянули поняття етики поведінки державного службовця як невід’ємної складової суспільної довіри та проаналізували поведінку працівника суду у стресових ситуаціях.

     Під час роботи в малих групах працівники апаратів судів виконували практичні завдання, ділилися результатами їх виконання та висловлювали свої думки щодо теми семінару.

   Для закріплення вмінь та навичок розвитку стресостійкості разом із психологом, магістром філософії Ольгою Ураловою слухачі розв’язували певні ситуативні завдання.